Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев

Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев

23-12-2020

Научете се да говорите пред публика и камера с помощта на професионалист!

 

Кога?

Още в началото на 2021 година, от 14 януари!

Как?

Школа ИНТЕНЗИВ Ви дава възможността да направите този подарък на себе си или на свой близък – безопасно в онлайн среда и ефективно с помощта на професионален преподавател и действащ актьор.

Запишете се до 11 януари 2021 г. е с 25% отстъпка от редовната цена за групово обучение и 10 % отстъпка за индивидуално обучение.   

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Започваме на 14 януари!

Запишете се за индивидуални или групови уроци за говорене пред публика и пред камера с преподавателя Сава Драгнев (повече за него прочетете ТУК), който е обучавал повече от 50 души в присъствена и онлайн форма и е подобрил многократно способността им за себеизразяване.

 

 

Промоционална цена до 11.01.2021

Редовна цена
след
12.01.2021 г.

Брой учебни часове

За група от
4 участника

120 лв.

160

20

Индивидуално

240 лв.

264

12

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Курсът за говорене пред публика и камера включва: (Вижте повече ТУК)

✔️ театрално обучение;

✔️ работа за правоговор ;

✔️ подобряване на комуникационните умения пред публика/аудитория;

✔️ успешно говорене пред камера;

✔️ импровизационен театър ;

✔️ забавни упражнения с цел засилване и разгръщане на Вашата креативност.

 

По време на обучението Ви ще придобиете конкретни техники, които веднага да използвате в делови и житейски ситуации. Едновременно с това заниманията със Сава Драгнев ще Ви помогнат да получите достъп до собствените си емоции и да подобрите контрола върху тях. Със сигурност ще изгладите своята реч и двигателни умения, които са полезни в социалното пространство и необходимост за комуникацията през XXI век. Онлайн уроците ще направят Вашето представяне пред интервюиращите за работа, кастинг-директорите и агентите по-осмислени и по-запомнящи се; ще улеснят контактите Ви; ще подобрят основно речта ви; ще Ви направят много по-освободени в общуването Ви със себе си и останалите.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Говоренето пред публика е едно от основните умения на съвременния човек, равняващо се на нова грамотност. Изключително важно е да можем да се изразяваме ясно и да говорим убедително, както пред ограничен брой хора, така пред голяма публика. Обучението в онлайн платформата на Школа ИНТЕНЗИВ  ще Ви бъде полезно да усвоите тези способности и да се сдобиете с важни инструменти чрез „Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев“, както и да превърнете изявите си във вълнуващо приключение.