Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Сава Драгнев – актьор и преподавател

Сава Драгнев – актьор и преподавател

17-12-2020

За скромните си години, Сава Драгнев може да се похвали със завиден  опит в преподаването. Към днешна дата има над 50 ученика, които се обучават в сферата на актьорското майсторство на живо и онлайн.

Сава Драгнев е роден на 3-ти декември 1995г, в гр. Русе. Завършва специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Надежда Сейкова. От 2017 г. е част от колектива на театър “Любомир Кабакчиев”, гр. Казанлък, като често може бъде видян на сцена в София, Пловдив или Варна.

Днес Сава Драгнев играе в спектаклите "Том, Дик и Хари” (в ролята на Том), “Заговорът на Калигула” (в ролята на Калигула), “Ромео и Жулиета” (в ролята на Ромео), както и в постановките “Самодива”, “Нощта преди Албена” и “Сън в лятна нощ”.

За себе си споделя, че е човек, който обича развитието, търси нови форми, преживявания и знания ежедневно, и цени театралното изкуство, защото именно то му предлага голяма свобода в откриването на нови светове.

Първата школа за актьорско майсторство, с която Сава стартира преподавателска дейност е с локация - гр. София, впоследствие реализира Актьорска школа за възрастни в гр. Казанлък, като и двете се радват на значителен и сериозен интерес.

Можете да откриете Сава в социалните мрежи Фейбук и Инстаграм.

www.facebook.com/SavaDragnevAcademy

www.instagram.com/savadragnevacademy