Школа "Интензив"
НОВО ПРЕЗ УЧЕБНА 2023 - 2024 ГОДИНА
Начало / Преподаватели / НОВО ПРЕЗ УЧЕБНА 2023 - 2024 ГОДИНА
НОВО ПРЕЗ УЧЕБНА 2023 - 2024 ГОДИНА

1. Корейски в Школа ИНТЕНЗИВ - присъствено и онлайн

Предлагаме Ви един прецизно поднесен с щипка източна култура и гарнирани с добри лингвистични умения и приятни емоции „Курс по базови умения по корейски език“ присъствено, в Школа ИНТЕНЗИВ, или в нашата онлайн платформа. Курсът  е подходящ както за абсолютно начинаещи, така и за такива, които вече поназнайват нещо, но са го учили в неакадемична среда.

Владеенето на корейски език отваря врати към богатата корейска култура и предлага редица възможности. Вероятно първото, което Ви хрумва са  K-поп музиката и K-драмите, които се радват на огромна популярност по света. Заслужава си да можете да им се насладите в оригинал, нали?

Не е за пренебрегване и фактът, че Корея е една от най-бързо развиващите се икономики в света, и владеенето на корейски може да отвори врати към работни възможности и бизнес контакти в региона.

Освен това, корейският език може да подобри когнитивните умения, като концентрацията и способността за учене на чужди езици.

Казано иначе, ученето на корейски език има широк спектър от ползи - от кариерни възможности и културно обогатяване до развиване на интелектуални умения и международна комуникация.

 

2. Овладейте или подобрете своя турски език в Школа ИНТЕНЗИВ - присъствено и онлайн

От тази учебна година присъствено, в Школа ИНТЕНЗИВ, или в нашата онлайн платформа, ще може да изучавате турски език.

Ученето на турски език предоставя множество предимства от пътувания за почивки и ваканции в нашата южна съседка до развиване на бизнес отношения с нея. Турският език също така отваря врати към разнообразна култура с дълга история, архитектурни съкровища и кулинарни изкушения.

Владеенето на турски език предоставя шансове за професионално и културно обогатяване, а също и за разширяване на интелектуалните и социалните Ви хоризонти.

Ученето на нов език подобрява вашия мозъчен мускул и със сигурност ще Ви държи в по-добра интелектуална кондиция.

 

3.  Използваме иновативни учебни системи! Защо? … Ами, защото:

  1. Подобряват на образователния процес: Предоставят по-актуална информация и иновативни методи за обучение. Те са насочени към съвременните предизвикателства и нужди на учениците и учителите.
  2. Подпомагат на ангажираността и мотивацията: Интерактивни и атрактивни, стимулиращи интереса и мотивацията на учениците, са учебните системи, които ползваме в обученията по чужди езици в Школа ИНТЕНЗИВ. Те предоставят възможности за учене посредством игри, виртуални среди и други иновативни методи.
  3. Персонализират обучението: Позволяват адаптиране на материала и задачите спрямо нуждите и нивото на всеки ученик.
  4. Предлагат интерактивност и сътрудничество: Насърчават сътрудничество и комуникация между учениците. Това развива важни социални умения и подготвя учениците за бъдещето.
  5. Достъпност и удобство: Интерактивната версия на учебника позволява достъп до материалите от всяко място и по всяко време.
  6. Съвременни теми и технологии: Включват актуални теми и технологии, като например информационни технологии, програмиране, екология и други, които са интересни и представляват предизвикателство за нашите курсисти.
  7. Съчетаване на модерни тенденции с класически подход в обучението:  Иновативните учебници ни дават възможност, като езикова школа, да не изоставаме от съвременните тенденции в обучението и да ги съчетаваме с повече от 25-годишния си опит в обучението по чужди езици.

Разбира се, не забравяме: Успешното внедряване на иновативни учебници изисква подходяща подготовка на учителите и инфраструктура. Нашите учители ежегодно преминават през обучения, които да им дават свободата и спокойствието да се справят с предизвикателствата на съвременните изисквания в областта на образованието.