Школа "Интензив"
„Трудно не значи невъзможно – за родители” - покана за безплатен уебинар
Начало / Нашите съвети / „Трудно не значи невъзможно – за родители” - покана за безплатен уебинар

Вижте видео поканата за безплатния уебинар и се запишете!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЕБИНАРА ОТ ТУК

Първият звънец за новата учебна година отново събира нашите деца. Това е повод да поканим Вас, техните родители, да влезете във виртуалната класна стая на нашата платформа за онлайн обучение Intenzivno.com

Къде: във виртуалната зала на Intenzivno.com

Цена: 0 лв.

Лектор: Анелия Атанасова - повече за нея ТУК

Как да се запишете: 

1. За курсисти и родители на курсити, които ИМАТ регистрация в системата на Школа ИНТЕНЗИВ запишете се от ТУК , като първо изберете ВХОД.

2. За всички, които НЯМАТ регистрация в системата на Школа ИНТЕНЗИВ запишете се от ТУК , като първо изберете РЕГИСРАЦИЯ.

Какво може да очаквате от уебинара?

Ще разгледаме темата „Трудно не значи невъзможно – за родители“, акцентирайки върху три основни момента.

Първият аспект, на който ще обърнем внимание е ролята на родителяВъпросите, по които ще говорим са: В ролята на родители – какво се иска от нас? Дали възпитанието е „сериозна работа“? Семейството или средата имат по-главна роля във възпитанието? Кога се налага да излизаме от зоната си на комфорт като родители?

Вторият фокус е предварителна подготовка или интуиция са ни нужни в комуникацията с нашите деца. В тази част ще обсъдим: Необходимо ли е да се обучаваме в умения да комуникираме със собствените си деца или да разчитаме на интуицията си? Нуждаем ли се от специалисти, които да ни помагат в този процес? Как да сме удовлетворени от общуването с детето ни, въпреки препятствията? В какво емоционално състояние да бъдем, когато общуваме с детето си?

Третият акцент ще бъде личността на детето. Спецификата на темата предполага обсъждането на различни въпроси, ние ще се спрем върху следните:  Кога детето се превръща в равноправна личност? Нормално ли е детето ни да проявява по-малък интерес към нас, отколкото ние към него? Да щадим или да натоварваме децата си с интелектуално и физически занимания? Как да забелязваме талантите на детето си и да ги насочваме в конкретна посока на развитие? "Екранната култура" - за или против. „Гъсеница или пеперуда“ виждаме всъщност.

Всичко, което ще кажем по време на уебинара има една цел, а тя е да осъзнаем какво е необходимо,  за да сме щастливи родители на още по-щастливи деца?

Убедени сме, че отделеният час ще е полезен за Вас и ще Ви даде много добавена стойност в отношенията с Вашите деца. Очакваме Ви!

Препоръка: Посетете раздела "Как работи" , наличен в долната част на почти всяка страница в сайта на платформата за онлайн обучение Интензивно.ком  www.intenzivno.com 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЕБИНАРА ОТ ТУК