Школа "Интензив"
Сертификати на Кеймбридж за курсистите на Школа ИНТЕНЗИВ
Начало / Нашите съвети / Сертификати на Кеймбридж за курсистите на Школа ИНТЕНЗИВ

Курсисти на Школа ИНТЕНЗИВ успешно положиха изпити за престижните сертификати за владеене на английски език на университета Кеймбридж. Резултатите показаха блестящо представяне на Георги Михайлов, Мартин Копчев и Владимир Григоров на C1 Advanced, и на Александър Христов на В2 First. Езиковата подготовка и подготовката за формата на изпита момчетата проведоха изцяло в школа интензив, а техен преподавател е Златина Милчева.

За втора поредна година, благодарение на доброто партньорство с Maximum Exam Centre, Школа ИНТЕНЗИВ има възможност да предложи на своите курсисти, както и на всички желаещи от Габрово и областта, да се явят на YLE (Starter, Movers, Flyers),  KET, PET, В2 First и C1 Advanced тук, в града на избрана дата от изпитния календар.

Сертификатите за владеене на английски език на Кеймбридж са международно признати и нямат давност за удостоверяване на нивото на владеене на език. C1 Advanced и В2 First могат да се използват при кандидатстване за работа или студентски обменни програми за обучение в Европейския съюз и редица държави извън него. Също така могат да се използват за кандидатстване в чуждестранни университети до две календарни години след като изпитът е издържан успешно. 

YLE (Starter, Movers, Flyers), KET и PET са предназначени за ученици от първи до осми клас. Притежанието на тези сертификати дава на кандидатите увереност в знанията и спокойствие при явяването на всяко следващо ниво, а това е гаранция за по-добри резултати.