Школа "Интензив"
Отново успех за учениците от Школа ИНТЕНЗИВ на Longman Competition 2019
Начало / Нашите съвети / Отново успех за учениците от Школа ИНТЕНЗИВ на Longman Competition 2019

Повече от половината от курсистите от Школа ИНТЕНЗИВ, явили се на вътрешноучилищния кръг на шестото издание на състезанието по английски език Longman Competition, си спечелиха правото да отидат на Национален кръг.

Петнадесет курсиста от Школа ИНТЕНЗИВ се включиха в първия етап на  Longman Competition 2019. Осем от тях показаха резултати, с които не само заслужиха възможността да представят себе си и школата на национално ниво, но и доказаха възможностите си по езика. На останалите седем не им достигнаха минимален брой точки за класиране за Национален кръг, но също се показаха като знаещи и можещи.

За трета поредна година Школа Интензив е част от мрежата училища, в които се провежда вътрешноучилищния кръг от Longman Competition. Някои от курсистите ни се явяват за поредна година и споделиха, че нов и изненадващ момент за тях е била частта слушане, в която са чули английски с различен акцент, бързина и начин на говорене.

Националният кръг на Шестото национално състезание по английски език LONGMAN COMPETITION ще се проведе тази събота, на 16 март. Пожелаваме успех на всички курсисти на Школа ИНТЕНЗИВ, които отново ще защитят своето име и това на школата. Вие можете, просто го покажете!