Школа "Интензив"
Какво ново в Школа ИНТЕНЗИВ през 2019-2020 учебна година
Начало / Нашите съвети / Какво ново в Школа ИНТЕНЗИВ през 2019-2020 учебна година

Школа ИНТЕНЗИВ е горда да съобщи на желаещите да получат сертификат на Университета Кеймбридж за оценяване на английски език, че освен качествена подготовка за изпитите, вече може да предложи и възможността кандидатите да се явят за Cambridge Assessment English тук в Габрово. Това означава, че нашият екип ще извърши за Вас целия процес по регистрация за изпита. Освен това ще Ви спестим време и пари, защото няма да пътувате в друг град, а също така писмената и устната част на изпита ще се състоят в един ден.

От 2019-2020 учебна година нашите курсисти до 7 клас в рамките на обучението си по английски език ще получат допълнителна подготовка, за изпитe на Кеймбридж за Young learners: Starters, Movers, Flyers, KET и PET. Така в края на учебната година желанието да положат някой от тях ще могат да го направят на избрана от тях дата от календара на Кеймбридж. Целта на придобиването на сертификати за владеене на език на по-малка възраст е учениците да са достатъчно подготвени, не само за езика, но и за изпитния процес, когато дойде времето за полагането на изпити за сертификати като FCE, CAE и IELTS, които са международно признати и им дават възможност за кандидатстване в университети в чужбина или за работа.

Любопитна новост за всички наши курсисти е, че чрез системата за организиране на учебния процес те ще могат да получават и да изпращат домашните си. Освен това в раздел „Библиотека“ по време на обучението си ще могат да ползват полезни материали. Добрата работа на никой наш курсист вече няма да бъде скрита, защото преподавателят ще може да го оценява след всеки проведен час или добре направена домашна работа.

Продължаваме и с процеса на обновяване на учебниковата база, който започнахме още миналата година. Най-малките ни курсисти от I и II клас ще се забавляват и учат английски на модерната система Fun box. По-големите курсисти от 3ти до 5ти клас ще учат за пръв път по системата Amazing English, а при възрастните на всички нива ще бъде въведена системата Empower на Cambridge University press.