Школа "Интензив"
За „Управление на Времето“ от първо лице и още нещо
Начало / Нашите съвети / За „Управление на Времето“ от първо лице и още нещо

“Благодаря на всички, над 60 човека, които отделиха от времето си, за да присъстват на събитие, посветено на времето! За мен беше истинско удоволствие толкова успешно да си взаимодействаме чрез дискусии, групови задачи и обмяна на идеи. Доказахме, че това, което можем да сътворим заедно, не бихме могли поотделно. Получи се синергия, която ни зареди с позитивна емоция, мотивира ни и ни даде по-различен ракурс на познатата тема за времето“, сподели Анелия Атанасова, която организира семинара „Управление на времето“, проведен на 3 февруари.

В залата се събраха хора с различни професии, но общ интерес – адекватното менажиране на времето, защото то е новата валута по-ценна от всяка друга. Основната линия в изложението на Анелия Атанасова бе свързана с тезата, че не можем да управляваме времето, но можем да напарвам това със себе си, което рефлектира върху времето като категория и го превръща в наш съюзник.   Под формата на лекционна част, дискусия и работа по групи лекторът предложи на аудиторията различни гледни точки към понятието „време“ и организирането му. Интерес предизвика т.нар. 3D-планиране, теза, чиито автор е самата Анелия Атанасова, и която представлява начин за многопланово и многопластово организиране на ежедневието на един ангажиран човек в близка и далечна перспектива.

За избралите „Управление на времето“ в съботния предобед бяха подготвени приятни изненади. С една от тях се запознаха още в самото начало – първата авторска книга на Анелия Атанасова „Как да учим език ефективно“, която излезе от печат дни преди събитието. За нея авторката каза: „Аз ви споделих емоцията си, свързана с издаването на първата ми книга „Как да учим език ефективно“ и съм Ви безкрайно признателна, че пожелахте да се запознаете с нея и много от Вас се сдобиха с екземпляр“. Книгата беше една от трите награди, изтеглени в томбола в края на семинара. Още двама участници в събитието бяха зарадвани с награди - индивидуална консултация с Анелия Атанасова за личностно развитие и книга за Невролингвистично програмиране.

„Аз ви представих моята интерпретация, но и Вие,  участници, изразявахте интересните си предложения и обогатявахте темата, разглеждайки я от много страни. Гледах със задоволство, че, освен полезно, Ви беше приятно и забавно, което ме мотивира за още такива срещи”, каза след приключването на семинара „Управление на времето“ лекторът Анелия Атанасова.

Презентацията от семинара може да свалите от ТУК

Повече снимки от събитието може да разгледате ТУК