Школа "Интензив"
Две стипендии – подарък по случай 25тата годишнина на Школа ИНТЕНЗИВ
Начало / Нашите съвети / Две стипендии – подарък по случай 25тата годишнина на Школа ИНТЕНЗИВ

25 години или четвърт век е повече ?

Да се пошегуваме по габровски. Но не е шега, че Школа ИНТЕНЗИВ съществува почти четвърт век и то заради Вас, нашите клиенти. В знак на благодарност подаряваме ПЪЛНИ СТИПЕНДИИ ЗА ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧЕБНАТА 2022-2023 Г. НА ДВАМА НАШИ КЛИЕНТИ.

За да отличим, кои да бъдат те в началото на настоящата учебна година обявихме конкурс. Критериите за него бяха оповестени още през лятото на 2021 на нашия сайт, във Фейсбукстраницата ни, а всички курсисти бяха запознати с тях от преподавателите си, както и от информационните табла за конкурса във всяка стая.

В навечерието на 24 май – празникът на учещите и учащите се комисия от петима души – преподаватели в школа ИНТЕНЗИВ и членове на ръководството, се събра, за да реши кой да получи стипендиите. Конкуренцията беше сериозна и все пак бе взето решение да бъдат удостоени Яна Събева и Анита Кавалджиева. 

 

    Анита с групата си по английски език и
    учителката си г-жа Рая Очипалска
         Анита Кавалджиева със своите родители

И двете учат в Школа ИНТЕНЗИВ от пет годишни. Редовно участват в езикови състезания от името на Школа ИНТЕНЗИВ. Като тази година в състезанието “I can do it 2022” Яна зае второ място, а Анита- първо, съответно при третокласниците и четвъртокласниците. Редовни са при подготвяне на домашната работа, която винаги е старателно изпълнена. Активни са в час и никога не получават забележка за дисциплината, презентират свободно пред класа, редовни са на занятия. 

Яна Събева Яна със своите родители

Благодарни сме на всички наши курсисти за доверието да ги обучаваме, както и за прилежността и старанието по време на занятията. Това ще им донесе успехи, без съмнение. На Яна и Анита честито!