Школа "Интензив"

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски и италиански език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
"Дзали Калцедония Груп" ООД Кирил Иванов, "Човешки ресурси"

Спряхме се на Школа Интензив, тъй като се нуждаехме наши служители да подобрят езиковото си равнище по английски и италиански език. Школа Интензив се отличи Повече...

C1 Advanced (CAE)


 

Учебникът CAE Result на издателство Oxford University Press е изцяло съобразен с изпита CAE  на Cambridge. Системата съдържа осъвременени материали, упражняващи всички компоненти на изпита (Reading, Writing, Use of English, Listening, Speaking) и  предлага възможност за интерактивни тестови упражнения. Комплектът съдържа учебник и работна тетрадка, придружена от два интерактивни диска с практически тестове. 

Курсът съдържа материали, които да ви помогнат за:

преговор и усъвършенстване на вашите умения в английския език;

подготовка за изпита на Cambridge Certificate in Advanced English.

 

Курсът включва и симулационни изпити - пълен формат на изпита, заедно с подробен анализ и препоръки за подобрение на резултатите.

 Школа ИНТЕНЗИВ е изпитна база за гр. Габрово на учебен център АВО-Бел, който е акредитиран център за провеждане на изпитите на Кеймбридж.

Следващите възможни дати за явяване на изпита и цените можете да откриете ТУК.

Как да се регистрирате за изпита?

Свъжете се с офиса на Школа ИНТЕНЗИВ, където да Ви съдействат за осъществяване на процедурата и спестете ценно време и усилия. 

Предварително може да се запознаете с изпитния календар на Кеймбридж и да изберете удобната за Вас дата.