Школа "Интензив"
Школа ИНТЕНЗИВ отново сред Лидерите: Награда за Изключителен Принос от Издателство Hamilton House

Школа ИНТЕНЗИВ отново сред Лидерите: Награда за Изключителен Принос от Издателство Hamilton House

    В събота, на 16-ти декември 2023 г., хотел Тримонциум в Пловдив беше домакин на един вълнуващ и образователен семинар, организиран от престижното издателство Hamilton House. Събитието привлече вниманието на бизнес общността и академичната среда, а сред присъстващите бяха и представители на Школа ИНТЕНЗИВ. Семинарът беше място, където вдъхновяващи лектори представиха иновативни теми.

   Емоционалният връх на вечерта за нашия екип беше моментът, в който издателство Hamilton House връчи на Школа ИНТЕНЗИВ престижната награда за "Изключителен принос". Този знак на признание не само отразява високите стандарти на школата, но и потвърждава дългогодишното им ангажирано партньорство.

   От името на Школа ИНТЕНЗИВ, изразяваме нашата благодарност към издателство Hamilton House за това признание. Ние сме горди да бъдем част от голямото семейство на образователни институции, ползващи продуктите на издателството, а наградата служи като стимул за нас да продължим да предлагаме качествено образование, базирано на иновации и отговорност към нашите курсисти.