Школа "Интензив"
Сертификати по английски език за деца от Кеймбридж

Сертификати по английски език за деца от Кеймбридж

На 12 март в Школа ИНТЕНЗИВ се състоя презентация на Езиковите Сертификати на Университета CAMBRIDGE с участието на консултанта на CAMBRIDGE за България Светла Мавродиева, както и много родители на деца, изучаващи английски език.

Повод за срещата беше фактът, че Школа ИНТЕНЗИВ е изпитна база към училища АВО-Бел за сертификатите CAMBRIDGE (Computer Based). Това означава, че всеки желаещ да положи изпит, вече може да го направи и в Габрово в изпитната база на ИНТЕНЗИВ.

Акцент на срещата беше поставен върху тестовете за деца по английски език на CAMBRIDGE Young learners (YLE). Изпитите имат за цел както да проверят знанията и уменията за използването на езика, така и да осигурят точното и обективно оценяване на езиковото ниво. Те дават положителна представа за международни тестове, а също така и насърчават ефективното изучаване и преподаване на английски език в Школа ИНТЕНЗИВ.

Квалифицирани изпитващи на Университета CAMBRIDGE оценяват представянето на децата на частта „говорене”, а всички изпитни материали от всички компоненти се изпращат в CAMBRIDGE за оценяване.

Школа ИНТЕНЗИВ прави силен старт със значителен брой деца, които през месец юни 2011 г. ще положат за първи път изпити на сертификатни нива на Университета CAMBRIDGE в официалната изпитна база на АВО-Бел в Школа ИНТЕНЗИВ.

Добре дошли на борда на Езикови Сертификати CAMBRIDGE за всички желаещи да положат всички видове езикови изпити .

Информация относно регистрацията за изпита можете да намерите ТУК.

Филмче от представянето можете за гледате тук