Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / “Public Speaking club” в Школа ИНТЕНЗИВ

“Public Speaking club” в Школа ИНТЕНЗИВ

12-01-2018

Школа ИНТЕНЗИВ има удоволствието да Ви покани да се присъединете към “Public Speaking club”. Първата среща от предвидените поредица такива ще се състои на 20 януари, от 10:00 – 11:30 ч. в сградата на школата на ул. “Янтра“2. За да участвате, е необходимо единствено да потвърдите до 18 януари /четвъртък/ на телефон 066 805 009 или на място, в офиса.

“Public Speaking club” е безплатна инициатива на Школа ИНТЕНЗИВ, която предлага възможност на клиенти и не-клиенти на школата да изградят и упражняват уменията си да говорят пред публика на английски език. Срещите на клуба ще се провеждат веднъж месечно, а тютор ще бъде Коджи Дагет. Тя е дипломиран социолог. Получила е образованието си в САЩ, от където е и родом. С говорене пред публика се занимава от ученическите си години първо любителски, а след това и професионално.

Говоренето пред публика е едно от най-важните умения на съвременния човек. Изключително важно е да може да се изразяваме ясно и да говорим убедително както пред ограничен брой хора, така пред голяма публика. Можем да Ви бъдем полезни да създадете тези умения преди да сте изправени пред ситуация, в която вече трябва да ги използвате, а все още ги нямате.

Следете профила на Школа ИНТЕНЗИВ във Facebook или www.intenziv.com, за да научите кога ще е следващата среща. Разбира се, ако идвате редовно, няма да пропуснете нито една среща.

Запишете се! Очакваме Ви!