Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Учебната година в Школа ИНТЕНЗИВ започва днес.

Учебната година в Школа ИНТЕНЗИВ започва днес.

28-09-2016

26 септември е специален ден за екипа на Школа ИНТЕНЗИВ. Започва нашата учебна година. Началото й избрахме символично в Европейския ден на езиците, тъй като изповядваме философията вплетена в този празник: трябва да се насърчава изучаването на повече езици както в училище, така и извън него, защото  езиковото многообразие е средство за постигане на по-добро междукултурно разбирателство и ключов елемент от богатото културно наследство на Европа. 

Първи в класните ни стаи ще влязат учениците. Мили малки приятели, пожелаваме Ви креативност, жажда за знания и желание да надскачате себе си в уменията си в изучавания език.  Ние, екипът на Школа ИНТЕНЗИВ, Ви обещаваме да откликнем на тези стремежи по подобаващ начин, да Ви обграждаме с внимание и да Ви водим отвъд границите на възможностите, които предполагате, че притежавате.

Уважаеми преподавателите в Школа ИНТЕНЗИВ, нека през цялата учебна 2016-2017 г. не Ви напуска вдъхновението да търсите нови, нестандартни начини за преподаване.  „Заразявайте“ с вируса на любовта към езиците. Продължавайте да показвате несломим дух пред предизвикателствата да задоволявате и най-изискващия за знания вкус. Обичайте децата, на които преподавате и това, което правите!

На добър час!