Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Разговорен испански с носител на езика

Разговорен испански с носител на езика

28-05-2022

„Ще Дръзнете ли да Учите Испански Език по Малко По-Креативен Начин?“

Това Ви пита нашият учител Анабел Ринкон, която ще води и курса по „Разговорен испански с носител на езика“ през лято 2022 в Школа ИНТЕНЗИВ.

Анабел е от Колумбия и испанският е нейният майчин език. Тя е журналист, завършила Колумбийския държавен университет в Богота, а също така е акредитиран преподавател по испански език от International House и Института Сервантес в Мадрид. Работила е за статъп бизнеси повече от 5 години, а също така е била и доброволец по различни каузи по целия свят. Посетила е повече от 30 държави, като в четири от тях е живяла за по-дълго време. Днес Анабел се е установила тук, в Габрово и с нетърпение очаква да се срещне с Вас това лято.

Ето какво ни каза самата тя относно предстоящия курс по разговорен испански език:

„Успях да разбера важността да се адаптираш към света, който непрекъснато се променя. В часовете по разговорен испански ще засегнем теми свързани с културата, живота в други части на света, различните философии за живота там, идентичността и личното развитие. И всичко това на испански език. Ще Дръзнете ли да Учите Език по Малко По-Креативен Начин?“  

Ако отговорът ви е – Да, то какво чакате?! Елате и се запишете в офиса на Школа Интензив на ул.“Янтра“ 2 или се свържете с офиса на школата за повече информация.

За кого е подходящ курса: За хора, които имат ниво А2 или основни познания по езика
Продължителност: 16 учебни часа
Цена: 154 лв.
Записване: до 10 юни
Начало: 14 юни