Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Нов проект в помощ на всички,които желаят да учат ефективно

Нов проект в помощ на всички,които желаят да учат ефективно

07-02-2017

Новият проект на Школа Интензив, реализиран в нашата платформата за онлайн обучение Intenzivno.com, са безплатни „Консултациите за ефективно учене“ с Анелия Атанасова.  За да сме полезни на самите себе си, трябва да учим ефективно независимо за каква материя става дума. Но „Как да учим ефективно?“ е въпрос, до чиито отговор често не можем да стигнем сами. В намирането му вече има кой да Ви помогне и това е нашият консултант по ефективно учене Анелия Атанасова. Тя е насреща да отговаря на въпросите Ви свързани с ученето всеки вторник от 18.00 до 18.45 ч. и то абсолютно безплатно. Запишете се от „Изпробвай безплатно“ на intenzivno.com.

Какво може да очаквате от „Консултациите за ефективно учене“:

  • Как да учим е много по-важно от това какво учим.
  • Инвестирането в запознаване с ефективни методи за учене, Ви се отплаща многократно.
  • Ще получите идеи и съвети как да оползотворявате времето за учене възможно най-успешно.
  • Ще постигате много повече с по-малко.
    Ще се запознаете със синтеза на сетивата и ще откриете вълшебството на синергията в ученето, чрез които можете да мултиплицирате резултата.
  • Може да Ви липсва мотивация – ще получите идеи за много причини, поради които си струва да усвоявате нови знания.
  • Може да ви е трудно да отделяте време – ще Ви предложа начини за откриване на свободен ресурс от време.
  • Всички необходими ресурси са във Вас, просто ги отключете и използвайте.
    Ще ви консултирам как да учите по-ефективно и не само чужд език. Процесът на усвояване на знания е сложен и многопластов и има голямо значение дали познавате аспектите му, за да работят във Ваша полза, или ги игнорирате и губите време и енергия.
  • Преди да пристъпите към изучаване на конкретна дисциплина, редно е да си отговорите на някои въпроси, чиито отговори ще дадат посоката на пътя ви.
    Ученето е свързано с определени навици и стратегии, които осъзнато или неосъзнато, Вие използвате. Необходимо е да сте сигурни, че те са точните и правилните за Вас. С помощта на консултацията в Интензивно.ком може да промените или премахнете определени навици, както и да придобиете нови.
  • Има няколко стила на учене, а към кои сте предразположени Вие, ще открием заедно.
    Съществуват неверни твърдения, свързани с ученето, които действат като препятствия и Ви ограничават, ако не ги опровергаете.
  • Ще разберете за себе си колко време да отделяте за учене, как да балансирате между позната, непозната и забравена информация; как да изпълнявате инструкциите на Вашия учител.

За да сте в състояние на високи постижения винаги, когато учите, необходимо е да следвате няколко златни правила. Техниките са прости, повечето са Ви познати, но ще ги преподредите и и ще ги комбинирате по специфичен начин, за да Ви служат.
Ако искате различен резултат, изберете различен начин.
Всичко останало…в безплатния час за консултации за ефективно учене.