Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Интензивен онлайн курс по разговорен английски език

Интензивен онлайн курс по разговорен английски език

15-04-2020

#ОстаниВкъщи – Бъди активен!

Всяка криза е нова възможност. Стоиш си у дома, скучно ти е … направи нещо! Направи го на английски! Направи го с нас - онлайн, в интензивен разговорен курс по английски език!

За какво ще си говорим ли?  За това, което те интересува. Освен това ще четем заедно … на английски. Какво ли? … Откъси от любими книги или статии от чуждата преса.

Ти избираш.

Онлайн уроци по разговорен английски език с Школа ИНТЕНЗИВ … да превърнем досадата от карантината в полезно време. Изолацията е добра възможност да получиш от нашите преподаватели онлайн точно тези уроци, които са нужни на теб.

Кой ще е Вашият преподавател?

  Елена Кодинова е филолог по образование,  човек на перото по призвание и любител на знанието във сферата на бизнеса, политиката, икономиката и изкуствата по вдъхновение.

 Има значителен опит като преподавател по английски език. Освен това е и преводач на художествена и документална литература за издателствата “Хермес”, “Бард” и др.

 Притежава впечатляващ бекграунд като журналист в печатни издания като  списанията: „Егоист“, „Жената днес“, „Мениджър“, Rolling Stone и др.; вестиниците: „Стандарт“, „Новинар“, „Сега“, „168 часа“, „Труд“  и това не е изчерпателният списък. Може да го допълните в онлайн разговор … на английски, разбира се.

 Last but not least цветната палитра на професионалният опит в интензивният онлайн разговорен курс по английски език в школа ИНТЕНЗИВ се допълва от някои това, че тя знае някои от тайните на това как се случват телевизионните предавания. Защо ли? … Ами защото е била сценарист на някои от наистина популярни ТВ формати. Неее, няма да ги прочетете тук. Попитайте нея! Вече знаете как - в онлайн разговор … на английски.

Запишете се, ще бъде интересно … и то на английски!!!

Ето и подробностите за Интензивния онлайн курс по разговорен английски език с Школа ИНТЕНЗИВ

Продължителност: 20 учебни часа (1 уч. час = 45 мин.)

За кого е курса: Всички, които имат основни познания по английски език и искат да развият умението си да говорят.

Цена: 96 лв.

Срок за записване: 23 април /четвъртък/

Начин на записване: заплащане по банков път или на място в  офиса на школата цялата сума за обучението