Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Две призови места на “I can do it!” 2017 за Школа Интензив

Две призови места на “I can do it!” 2017 за Школа Интензив

02-03-2017

Пламена Коларова и Гергана Чевикова заеха съответно първо и второ място в своята възрастова група – IV клас, на Десетото, юбилейно издание на състезанието по английски език “I can do it!”. То се проведе на 25 февруари и тази година в него взеха участие повече от 300 ученика от I до VII клас.

Конкуренцията между момичетата и момчетата от IV клас беше най-голяма, защото там се включиха почти 80 деца. Освен Пламена и Гергана името на Школа Интензив с резултатите си тук защитиха още четирима наши възпитаници, като всички те се наредиха сред първите седем на минимална точкова разлика от призовите места.

Съперничеството да покажат какво знаят по английски език в останалите класове беше не по-малко. Всички ученици от Школа Интензив, участващи в състезанието за пореден път, показаха развитие и се класираха по-напред от миналите години.  Второкласниците, които дебютираха на “I can do it!”  направиха една добра заявка за бъдещи успехи.

Екипът ни благодари на всички ученици, взели участие в състезанието по английски език “I can do it!” 2017 г. за това, че дадоха всичко от себе си да се представят достойно и да защитят името на Школа Интензив. Не можем да пропуснем да отдадем дължимото и на техните преподаватели, които развиват познанията им ежедневно. Разбира се, благодарим и на Вас, техните родители, за доверието да обучаваме децата Ви.

До нови успехи!