Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Говорене пред публика и презентационни умения

Говорене пред публика и презентационни умения

15-05-2017

Умението да представиш идеята си така,че да тя да стигне до своя адресат, да говориш така, че да си убедителен и да повлияеш на своята аудитория е качество, което става все по-ценно и необходимо за съвременния човек. Говоренето пред публика вече не е лукс, а необходимост, защото в учебните заведения в България и в чужбина презентациите присъстват ежедневно като форма на изпитване.

Една от целите на курса „Говорене пред публика и презентационни умения“ е в неформална обстановка участниците да учат, практикуват и развиват умения за ефектно презентиране и въздействащо говорене пред публика както на български, така и на английски  език, с помощта на упражнения, записване и анализ на видеа с презентации на различни теми. Акцент ще бъде и изграждането на умения за подготвянето и представянето на качествени презентации.

Обучението ще се води на български и/или английски език. То прилича повече на преживяване - интерактивно и динамично, под формата на дискусии и обсъждане – в  о-голямата си част с практически упражнения.

След курса участниците ще могат да представят посланията си по-убедително, артистично и завладяващо. Ще се научат да овладяват сценичното притеснение и да оценяват други презентации.