Школа "Интензив"
Нашият екип
Начало / Нашият екип

Нашият екип


 

 

Eкипът ни успява да внуши самочувствие и увереност у своите курсисти, което ги стимулира към активно участие в учебния процес. Главен момент в работата им е да предразполагат, да създават приятна мотивираща атмосфера в часовете, за да развиват възможно най-много потенциални способности на своите ученици. Отнасят се с всеки курсист като с личност, която заслужава уважение и е с уникални изисквания и интереси.

Чуждестранните преподаватели гарантират възприемане на автентична реч, подобряване на комуникативните умения и усвояване на безупречно произношение. Учителите в Школа ИНТЕНЗИВ са с над пет години преподавателски стаж и квалификацията им е филология, приложна лингвистика или информатика.

За да сме винаги на ниво, нашите преподаватели посещават семинари и курсове за усъвършенстване и по този начин предлагаме на клиентите си съвременно обучение, съобразено с новите европейски изисквания. Стилът на работа на учителите ни се отличава с висок професионализъм, перфектна организация, пълноценно запълване на учебното време, изключително внимание към нуждите на всеки клиент, изобретателност, коректност и отговорност.