Школа "Интензив"
Как да помогнем на децата си да учат чужд език без ние да го владеем - уебинар
Начало / Нашите съвети / Как да помогнем на децата си да учат чужд език без ние да го владеем - уебинар


 

Вижте видеото от уебинара ТУК

 

„Как да помогнем на децата си да учат чужд език без ние да го владеем“ е темата на уебинара, в школа Интензив Ви предлага да видите. Лектор в уебинара е Анелия Атанасова. Тя е управител и експерт по чужди езици в онлайн платформата школа Интензив.

Завършва специалност „Български и английски език” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” през 1997 г., а през 2012 г., втора магистратура „Информационни технологии в медийната индустрия” в Университет по библиотекознание и информационни технологии в София и към „Московския държавен университет по печата И. Фьодоров ” в Москва.

Има 25-годишен опит като учител, методик и консултант в сферата на чуждоезиковото и онлайн обучение. Организатор и лектор е на събития, семинари и уебинари за учители, ученици и родители.

Какво ще научите от видеото от уебинара:

Важни принципи при ученето на език, които ще помогнат на Вашите деца да напредват по-бързо в ученето на чужд език и да запомнят по-тайно, необходимата им информация.

Кои са най-разпространените митове, свързани с езиковото обучение, които застават на пътя ни и ни бавят и защо да не им вярвате.

Ще чуете за какво да следите, как да контролирате и как да помогнете на детето си да учи чужд език, докато се подготвя вкъщи.

Ще научите няколко начина, които ще повишат до 80 % успеваемостта на децата Ви, при изучаването на чужди езици.

Ние като родители, не е необходимо да владеем чуждия език, който учи детето ни, но можем и трябва да му помогнем, за да ускорим и подобрим процеса на усвояване.