Школа "Интензив"
За вас, родители
Начало / Нашите съвети / За вас, родители

За Вас, Родители!

 

Като избирате школа ИНТЕНЗИВ, вие правите сериозна и разумна инвестиция в настоящето и бъдещето на своето дете.

Тук ще намерите преподаватели, които се грижат всеотдайно за малките курсисти, взискателни са и уплътняват ползотворно всяка минута от учебния час.

Ако желаете да се осведомите за нашия начин на работа и как се справя вашето дете, можете да посетите учебен час или да се срещнете с преподавателя. Не се колебайте да изразявате мнението си, за да усъвършенстваме обучението в школа ИНТЕНЗИВ благодарение на вашите съвети и предложения.

Какви са целите на школа ИНТЕНЗИВ и какво да очаквате:

Прилагаме специално разработен “ИНТЕНЗИВ метод”, който дава забележителни резултати. Запознаваме децата с чуждия език, предизвикваме и поддържаме интерес, развиваме знанията им и ги стимулираме сами да търсят пътища за усъвършенстване. Ученето при нас е забавно, с модерни, но проверени в практиката учебни системи. Преподавателите са професионалисти, ангажирани и отдадени на работата си в школа ИНТЕНЗИВ и биха изявили възможностите на всяко дете, което покаже желание и любознателност. В рамките на курса по английски език се провеждат уроци с учители, чийто майчин език е английски. В компютърния кабинет учениците позват мултимедийни ресурси за тестове и упражнения, а с уроците извън учебната зала засилваме практическия и комуникативен подход на обучението. Разнообразните заглавия на чуждоезиковите книги са на разположение на нашите клиенти при самоподготовката им. В блога на школа ИНТЕНЗИВ може да се учи допълнително, да се задават въпроси и да се пишат коментари към публикуваните материали. Езиковите програми, по които работим, са утвърдени от НАПОО.

В школа ИНТЕНЗИВ Вашите деца ще бъдат отлично подготвени за олимпиади по чужди езици и за международни сертификати като KET, PET, FCE, CAE, CPE, TOEFL, SAT, IELTS, TELC, DSH, TestDaF, DELE, DELF, защото цялостната програма е подчинена на изпитната подготовката.

Децата се включват в различни инициативи, организирани от ИНТЕНЗИВ – участие в Габровския карнавал, еко акции, изява пред публика, състезания по английски език.

От вас, родители, очакваме да следите настроенията на вашето дете по отношение на посещенията му в ИНТЕНЗИВ и при необходимост, да ни информирате, за да обсъждаме заедно възникналия въпрос. Екипът на ИНТЕНЗИВ също има отговорността да ви осведомява за особености, които ви засягат.

Препоръчително е таксата за обучение да се внася навреме, както е упоменато в договора.

Ако не търсите контакт с нас, считаме, че сте доволни от нашата работа и от постиженията на вашето дете.