Школа "Интензив"

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
МВ Янтра АД Габрово Кенан Селимов, производствен директор

Избрахме Школа Интензив през 2012 г.  и до настоящия момент провеждаме обучение на наши служители по английски и руски език. В лицето на Школа Интензив срещаме истински партньор, който Повече...

International English Language Testing System (IELTS)

 

Cambridge practice test for IELTS е учебна система за кандидати, подготвящи се за International English Language Testing System – IELTS.

С помощта на този сертификат можете да учите в англоезична държава.

 

Целта на учебника е:

- да ви подготви за теста, като ви запознае с видовете задачи, нивото и стила на езика, използвани в теста;         

- да ви помогне да се подготвите за обучение в университет или колеж, като ви запознае с особеностите при комуникацията в англоезична академична среда.

Учебникът съдържа четири пълни образеца на теста IELTS за Listening, Speaking, Reading и Writing. Има отговори на задачите и текстовете на аудиозаписите в края на учебника.

Учейки за изпита IELTS, вие не само се подготвяте за теста, но и за вашето бъдеще като студенти в англоезична среда. Тестът е проектиран да оцени вашите способности да разбирате и възпроизвеждате писмен и говорим английски език в академичен контекст. Учебникът прави връзка с начините, по които е организирано университетското обучение в много англоезични страни и с видовете задачи, с които се очаква да се сблъскате. Курсът включва и симулационни изпити.