Школа "Интензив"

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски и италиански език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
"Дзали Калцедония Груп" ООД Кирил Иванов, "Човешки ресурси"

Спряхме се на Школа Интензив, тъй като се нуждаехме наши служители да подобрят езиковото си равнище по английски и италиански език. Школа Интензив се отличи Повече...

Обща компютърна подготовка за напреднали


 

Този курс е предвиден за напреднали потребители, които имат начални познания в работата с MS Office. В началото на курса преподавателят провежда събеседване с цел да установи уменията на курсиста и при нужда попълва липсващите знания, преди да започне с преподаването на материала за това ниво.

Успешно завършилите курсисти получават сертификат. Подробни учебни прогами можете да намерите тук.

По желание на курсиста може да се работи с личен преносим компютър или с компютър в залата на Школа Интензив. Версиите на изучаваните програмни продукти се уточняват предварително и съгласуват с наличните на домашния и/или служебен компютър. За упражнения вкъщи е препоръчително да имате инсталиран съответния софтуер на собствен компютър.

Операционна система Windows Изучавате работа с контролният панел, инсталиране и деинсталиране на програми, търсене на информация и др.

Текстообработваща програма MS Word: Изучавате работа със списъци, табулации, горен и долен колонтитул, работа с графични обекти.

Електронни таблици Excel: Изучавате работа със серии данни, коментари, смесени адреси, условни функции и условно форматиране.

Pабота с Power Point. Изучавате как се създава презентация, анимиране на презентацията, вмъкване на звук и видео и настройки на презентацията.