Школа "Интензив"
Подготовка за училище по български
Начало / Курсове / Български / Bulgarian / Подготовка за училище по български

Подготовка за училище по български

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски и италиански език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
"Дзали Калцедония Груп" ООД Кирил Иванов, "Човешки ресурси"

Спряхме се на Школа Интензив, тъй като се нуждаехме наши служители да подобрят езиковото си равнище по английски и италиански език. Школа Интензив се отличи Повече...

Подготовка за училище

 

Подготовката по български език и литература е съобразена с изпитната програма на МОН за външното оценяване в седми клас.

Ползват се предварително подготвени учебни материали, които курсистите получават преди всяко занятие.

За пети клас в процеса на обучението се решават тестове и се правят писмени разработки (преразкази, съчинения, отговори на въпроси по литературен проблем).

За шести клас се решават тестове и се правят писмени разработки(сбит преразказ, подборен преразказ, трансформиращ преразказ, резюме, съчинение разсъждение по научен и по житейски проблем).

За седми клас се решават тестове и се правят пробни изпити.

Родителите получават информация за резултатите от пробните изпити на курсистите.

Внимателно и задълбочено се анализират изучаваните в 5., 6. и 7. клас литературни творби; създават се навици за литературно мислене; усвоява се литературната терминология; писмено се  упражнява преразказ на непознат текст с дидактическа задача. 

Подготовка за училище