Школа "Интензив"
Upstream International
Начало / Курсове / Английски / Upstream International

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

обучението по английски език, в Школа ИНТЕНЗИВ
"Идеал Стандарт – Видима" АД Ива Терзиева, Дирекция "Човешки Ресурси"

Съвместната ни работа с екипа на Школа ИНТЕНЗИВ започна през 2010 г. С тяхно съдействие организирахме обучение по бизнес английски език на мениджъри и ключови специалисти Повече...

Upstream International

 

Upstream e езикова система, разработена в съответствие със съвременната проблематика на методиката на чуждоезиковото обучение и подходяща за ученици от гимназиален етап, студенти и възрастни.

Серията Upstream се състои от осем нива (Beginner A1+ - Proficiency C2), всяко от които предлага систематично развиване на четирите основни речеви умения - слушане, четене, говорене и писане.

Всяко ниво на Upstream може за бъде покрито в рамките на 120-150 учебни часа, с възможност за повече учебни часове при използване на DVD, DVD Activity Book и включените в Interactive Whieboard Software допълнителни учебни материали. (Upstream Beginner - Level B1+). Границата между предложения минимален и съответно максимален брой учебни часове е доста голяма, поради факта, че има възможност работните тетрадки да се ползват за работа в клас или предимно за домашна работа.

А1

A2

B1

B2

B2 +

C1

C2