Школа "Интензив"
Upstream International
Начало / Курсове / Английски / Upstream International

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
МВ Янтра АД Габрово Кенан Селимов, производствен директор

Избрахме Школа Интензив през 2012 г.  и до настоящия момент провеждаме обучение на наши служители по английски и руски език. В лицето на Школа Интензив срещаме истински партньор, който Повече...

Upstream International

 

Upstream e езикова система, разработена в съответствие със съвременната проблематика на методиката на чуждоезиковото обучение и подходяща за ученици от гимназиален етап, студенти и възрастни.

Серията Upstream се състои от осем нива (Beginner A1+ - Proficiency C2), всяко от които предлага систематично развиване на четирите основни речеви умения - слушане, четене, говорене и писане.

Всяко ниво на Upstream може за бъде покрито в рамките на 120-150 учебни часа, с възможност за повече учебни часове при използване на DVD, DVD Activity Book и включените в Interactive Whieboard Software допълнителни учебни материали. (Upstream Beginner - Level B1+). Границата между предложения минимален и съответно максимален брой учебни часове е доста голяма, поради факта, че има възможност работните тетрадки да се ползват за работа в клас или предимно за домашна работа.

А1

A2

B1

B2

B2 +

C1

C2