Школа "Интензив"
Fairyland

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски и италиански език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
"Дзали Калцедония Груп" ООД Кирил Иванов, "Човешки ресурси"

Спряхме се на Школа Интензив, тъй като се нуждаехме наши служители да подобрят езиковото си равнище по английски и италиански език. Школа Интензив се отличи Повече...

Системата  Fairyland е създадена специално за млади учащи. Чрез приключенията на група весели герои, малките ученици се докосват до английския език и култура по ефективен и много приятен начин. 

Системата  Fairyland се състои от учебник, учебна тетрадка, CD, плакати, езиково портфолио и много допълнителни материали.

Програмата й залага на постепенното натрупване на езикови конструкции и речников запас, като позволява на курсистите лесно и приятно да усвояват новия материал. Развиват се четирите основни езикови умения - четене, писане, слушане, говорене - чрез многообразие от комуникативни игри и упражнения. Заучават се множество забавни песни и стихчета, които спомагат да се усвоят трайно ключовите знания.
Заложени са разнообразни упражнения за ръчен труд и творчество, като указанията за тях се дават на английски.

1. клас

2. клас

3. клас

4. клас