Школа "Интензив"

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски и италиански език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
"Дзали Калцедония Груп" ООД Кирил Иванов, "Човешки ресурси"

Спряхме се на Школа Интензив, тъй като се нуждаехме наши служители да подобрят езиковото си равнище по английски и италиански език. Школа Интензив се отличи Повече...

Test of English as a Foreign Language (TOEFL)

 

Входящото ниво е intermediate.

TOEFL е един от най-популярните международни изпити при кандидатстване в колежи и университети. Признава се предмножество институции като гарант за езиковото ниво на издържалия изпита. 

Курсът е подходящ за тези, които:     

- ще се явяват на изпит TOEFL;     

- искат да усвоят специфичните особености на American English.

Желаещите да се явят на изпит TOEFL могат да избират между два варианта:

TOEFL - (Test of English as a Foreign Language) paper-based
TOEFL iBT - (Internet-based TOEFL) = computer-based

Повече информация за TOEFL iBT можете да откриете ТУК

За да успеете на TOEFL не е достатъчна само безупречната ви подготовка по общ английски, защото е важно да овладеете формата на изпита. В подготовката са включени всички компоненти: Reading, Listening, Writing, Speaking. Наред с езиковите знания се отработват основни практики и стратегии, за да успеете на теста. Курсът започва с TOEFL тест, за да се диагностицира нивото на курсиста.

Мултимедийните продукти дават възможност да се установи на какво да се наблегне в подготовката и да се обърне внимание на типичните пропуски. Курсът включва и симулационни изпити.