Школа "Интензив"

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Качествено езиково обучение по английски и италиански език в Школа Интензив Габрово, Севлиево, Дряново, Трявна, Габровски окръг
"Дзали Калцедония Груп" ООД Кирил Иванов, "Човешки ресурси"

Спряхме се на Школа Интензив, тъй като се нуждаехме наши служители да подобрят езиковото си равнище по английски и италиански език. Школа Интензив се отличи Повече...

International English Language Testing System (IELTS)

 

Cambridge practice test for IELTS е учебна система за кандидати, подготвящи се за International English Language Testing System – IELTS.

С помощта на този сертификат можете да учите в англоезична държава.

 

Целта на учебника е:

- да ви подготви за теста, като ви запознае с видовете задачи, нивото и стила на езика, използвани в теста;         

- да ви помогне да се подготвите за обучение в университет или колеж, като ви запознае с особеностите при комуникацията в англоезична академична среда.

Учебникът съдържа четири пълни образеца на теста IELTS за Listening, Speaking, Reading и Writing. Има отговори на задачите и текстовете на аудиозаписите в края на учебника.

Учейки за изпита IELTS, вие не само се подготвяте за теста, но и за вашето бъдеще като студенти в англоезична среда. Тестът е проектиран да оцени вашите способности да разбирате и възпроизвеждате писмен и говорим английски език в академичен контекст. Учебникът прави връзка с начините, по които е организирано университетското обучение в много англоезични страни и с видовете задачи, с които се очаква да се сблъскате. Курсът включва и симулационни изпити.