Школа "Интензив"

Тестове за самооценка

Направи теста

Клиентите за нас

Курс по английски език, проведен в АББ Авангард - Севлиево
"АББ Авангард" ЕООД - Севлиево Павлина Николова, дирекция "Човешки ресурси"

През 2013 г. екипът ни в отдел Човешки ресурси организира конкурс за избор на езикова организация и поради множество критерии се спряха на Школа Интензив, гр. Габрово. За съвместната ни работа до сега Повече...

First Certificate in English (FCE)

 

Учебната система FCE Result на авторитетното британско издателство Oxford University Press упражнява всички компоненти за изпита First Certificate in English (FCE) на Cambridge за ниво 3 на Cambridge ESOL от общо пет нива, както и на ниво В2 от Европейската Езикова Рамка.

Системата осигурява пълна подготовка за променения формат на изпита, съдържа информация и съвети за постигането на отлични резултати. За допълнителна информация и упражнения можете да ползвате тези сайтове:

FCE Result включва много практически упражнения към всички компоненти на изпита, като осигурява разширяване и освежаване на лексикалния запас чрез стимулиращи и разнообразни упражнения и текстове. 

Със своя модерен дизайн и осъвременен материал, както и предлаганите интерактивни упражнения, FCE Result ви дава пълна подготовка за променения изпит FCE. 

Курсът включва и симулационни изпити - пълен формат на изпита, заедно с подробен анализ и препоръки за подобрение на резултатите.

Школа ИНТЕНЗИВ е изпитна база за гр. Габрово на учебен център АВО-Бел, който е акредитиран център за провеждане на изпитите на Кеймбридж.

Следващите възможни дати за явяване на изпита и цените можете да откриете ТУК.
 

Как да се регистрирате за изпита?

Можете да се регистрирате онлайн от ТУК.

Школа ИНТЕНЗИВ също може да Ви регистрира чрез системата за блокова регистрация на курсисти и да Ви спести ценно време и усилия. 

Необходимо е да се запознаете с Правилата за кандидатстване, преди да се регистрирате.