Школа "Интензив"
Индивидуално обучение
Начало / Индивидуално обучение

Индивидуално и полуиндивидуално обучение:

 


Полуиндивидуално езиково обучение по английски, немски, френски, италиански език за ученици и възрастни в школа Интензив Габрово

 

 

 

 

 

 


  Ако преценявате, че целите, които сте си поставили по отношение на езиковото ви обучение ще бъдат по-бързо и по-ефективно постигнати при индивидуално занимание с преподавателя, школа Интензив може да го осъществи. 

Работата ви не позволява да се включите в група или се нуждаете от специфично обучение. Има възможност да учите сам с учителя. Вие заявявате кои са предпочитаните дни и часове. 

Цените на 1 учебен час започват от 30 лв., за английки, немски, френски, италиански, руски, гръцки езици в зависимост от езика и нивото.
 Препоръчително е учебните занятия да са по 2 учебни часа.

Цени на индивидуално/ полуиндивидуално обучение в Школа ИНТЕНЗИВ

Цена за 1 уч. час

Английски, Немски,

Френски, Испански,

Руски, Гръцки

 нива - А1, А2, В1, В1+

Езикови сертификати,

Японски език,

Други езици

нива - В2, В2+,С1, С2

Специализирано

компютърно

обучение

 

Индивидуално

 

30 лв./уч.ч.

33 лв./уч.ч. - В2, В2+

36 лв./уч.ч. - C1,C2
 

29 лв./уч.ч.

 

Полуиндивидуално*

 

18 лв./човек /уч.ч.

21 лв./човек/уч.ч. - В2, В2+

21 лв./уч.ч. - C1,C2

16 лв./човек/уч.ч.

Полуиндивидуално* обучение е обучение в затворени малки групи, при което курсистите се таксуват на учебен час. Хорариумът там се определя в зависимост от желанието на клиентите, като минимумът от часове, които могат да вземат са 24 учебни часа. (1 уч. ч. = 45 мин.)

Свържете се с нас, ще обсъдим вариантите за вашето индивидуално/полуиндивидуално  обучение и ще Ви предложим най-подходящия план. Обучението може да стартира до няколко дена, след като уточним подробностите около организацията му.