Школа "Интензив"
За нас
Начало / За нас

За нас


 

Анелия Атанасова - управител на школа за английски език Интензив

Школа ИНТЕНЗИВ съществува от 1997 година.

Вече 25 години демонстрираме сериозната си отдаденост на чуждоезиковото и компютърното обучение. От своето основаване до днес тук са обучени над десет хиляди курсисти. С младия си и енергичен екип бързо и уверено заехме солидно място на пазара. Една от целите ни е да няма възрастови ограничения и фактът, че работим с групи в детските градини, а от друга страна имаме курсисти в зряла възраст, доказва, че я осъществяваме успешно.

Интересуваме се от мнението на нашите клиенти и ги стимулираме да го изразяват, за да знаем от какво имат нужда и да им предложим възможно най-добри условия за учене. Очакваме и приемаме предложения, похвали и забележки, защото сме напълно убедени, че така ще им служим по-добре. Изключително много ценим оригиналните идеи, които ни дават клиентите, прилагаме ги и се радваме, че тяхната ангажираност води до по-високата им успеваемост.

 

Никога не се задоволяваме с постигнатите резултати и непрекъснато обновяваме и усъвършенстваме методите на преподаване и материалната база, както и средствата за обучение, за да бъде още по-увлекателно и резултатно ученето в Школа ИНТЕНЗИВ.

 

Сътрудничеството на ръководството, преподавателите и клиентите е гаранция за цялостния, завършен цикъл на обучение и за взаимната удовлетвореност от добрите резултати.

 

Пълната прозрачност на учебния процес и гъвкавият подход към индивидуалните нужди на всеки курсист осигуряват спокойствие и сигурност, че ще им бъде предложена походяща учебна схема и ще се чувстват комфортно в Школа ИНТЕНЗИВ.

 

Стремим се към изключителна точност и прецизност във всяко отношение и сме педантични към детайлите, за да задържим настоящите си клиенти и да привлечем нови. Съзнаваме, че критериите на клиентите стават все по-високи, и сме горди, че успяваме да отговорим на изискванията им, да се развиваме непрестанно и да бъдем модерни.

 

Наш приоритет са клиентите и качеството на учебните програми. Екипът ни непрекъснато търси и използва все по-ефективни методи и средства за преподаване. Стараем се да дадем ценен образователен опит на нашите курсисти без компромиси в качеството, да поддържаме атмосфера на взаимна подкрепа, уважение и свобода за всички, които учат и работят в Школа ИНТЕНЗИВ.

 

Управител: Анелия Атанасова