Школа "Интензив"
Групово - ученици
Начало / Групово - ученици

Групово обучение за ученици


 

Групово обучение за деца по японски, немски, английски език в школа Интензив ГабровоХорариума на детските групи е 130 уч.часа.

Продължителността на курса - 8 месеца.

Начало - края на Септември.

Заплащането на курсовете при групово обучение е авансово или разсрочено. Авансовото плащане е при записване за курс.

При разсрочено плащане трябва да заплатите първата вноска, за записване - преди началото на курса. Втората вноска е дължима през Януари, третата през Април. Сроковете са описани във Вашия профил в нашата онлайн система. Ще получавате автоматични съобщения, когато наближи срока за плащане. Необходимо е също да подпишем договор за обучение, в който са описани параметрите на Вашия курс и сроковете за плащане - за наше и Ваше спокойствие. Сумата за учебника се заплаща при записване за курс или в първия занятие. 

Цената на всички курсове може да видите на страницата на всяко ниво за съответния език.

Време за провеждане – следобед и вечер.

Регистрацията на курсистите в нащия сайт е силно препоръчителна. Така детето ще има достъп до допълни материали за подготовка, тестове и др. Необходимо е също така да има регистриран Родител към всяко дете - курсист. Родителят ще получава съобщения от учителя за напредъка на детето му, ще получава различна актуална информация в реално време. 

Ако желаете да се осведомите за нашия начин на работа, сте добре дошли на посещение във всеки учебен час. Не се колебайте да изразявате мнението си, за да усъвършенстваме обучението благодарение на Вашите съвети и предложения.

 


Разгледай Фотогалерия