Школа "Интензив"
Групово - ученици
Начало / Групово - ученици

Групово обучение за ученици


 

Групово обучение за деца по японски, немски, английски език в школа Интензив ГабровоХорариума на ученическите групи* е 120 уч.часа**.

Продължителността на курса - 8 месеца.

Начало - края на септември - началото на октомври.

Заплащането на курсовете при групово обучение е авансово или разсрочено. Авансовото плащане е при записване за курс.

При разсрочено плащане трябва да заплатите първата вноска, за записване - преди началото на курса. Втората вноска е дължима през януари следващата година, третата през април следващата година. Сроковете са описани във Вашия профил в нашата онлайн система. Ще получавате автоматични съобщения, когато наближи срока за плащане. Необходимо е също да подпишем договор за обучение, в който са описани параметрите на Вашия курс и сроковете за плащане - за наше и Ваше спокойствие. Сумата за учебника се заплаща при записване за курс или при първото занятие. 

Цената на всички курсове може да видите на страницата на всяко ниво за съответния език.

Време за провеждане – следобед и вечер.

Регистрацията на курсистите в нашия сайт е силно препоръчителна. Така детето ще има достъп до допълни материали за подготовка, тестове и др. Необходимо е също така да има регистриран Родител към всяко дете - Курсист. Родителят ще получава съобщения от учителя за напредъка на детето му, ще получава различна актуална информация в реално време. 

Ако желаете да се осведомите за нашия начин на работа, сте добре дошли на посещение във всеки учебен час. Не се колебайте да изразявате мнението си, за да усъвършенстваме обучението благодарение на Вашите съвети и предложения.

*"Групата" се състои от 8 до 10 души. При маломерна група, т.е. при група от курсисти, които са по-малко от 8 броят на часовете се определя според участниците в групата.

** Броят на учебните часове за езици различни от английски може да варира, като цената на общия курс е съобразена с това.


Разгледай Фотогалерия