Школа "Интензив"
Групово - възрастни
Начало / Групово - възрастни

Групово обучение за възрастни


 

Групово обучение по английски език за възрастни в школа Интензив Габрово.Хорариумът* на курсовете при групи** от 8-10 души е:

100 уч. часа за нива А1, А2, В1, В1+

и

115 уч. часа за нива В2, В2+, С1, С2.

Учебния час е 45 минути.

Продължителността на курсовете зависи от интензивността (седмичната натовареност) на групата. При препоръчителната от нас интензивност от 6 уч. часа седмично, разпределени в 2 дни по 3 уч. часа или в 3 дни по 2 уч. часа, 100 часов курс продължава между 17 - 25 седмици или 4 месеца. 115 часов курс продължава между 20 - 28 седмици или около 5 месеца и 5 месеца и половина.

Всяко увеличение или намаляване на седмичната натовареност, съответно скъсява или увеличава продължителността на курса. Занятията може да бъдат с продължителност некратна на учебен час, но дължимата сума се преизчислява автоматично от нашата онлайн система на база 45 минутен час.

Интензивни курсове с продължителност около 2 месеца са с натовареност 12 ч седмично или 2-3 уч. часа на ден.

Заплащането на курсовете при групово обучение е авансово или разсрочено. Авансовото плащане е при записване за курс.

При разсрочено плащане трябва да заплатите първата вноска за записване - преди началото на курса. Следващите вноски са дължими след определен период от време, който е описан във Вашия профил в нашата онлайн система. Ще получавате автоматични съобщения, когато наближи срока за плащане. Необходимо е също да подпишем договор за обучение, в който са описани параметрите на Вашия курс и сроковете за плащане - за наше и Ваше спокойствие. Сумата за учебника се заплаща при записване за курс или в първото занятие. 

Цената на всички курсове може да видите на страницата на всяко ниво за съответния език.

Време за провеждане – вечерни, дневни, съботно-неделни.

Регистрацията на курсистите в нашия сайт е необходима. Така ще имате достъп до Вашия виртуален портфейл, графика на курса Ви, допълнителни материали за подготовка, тестове за следене на напредъка Ви, ще можете да общувате с Нас и преподавателя и др.

В хода на обучението всички курсисти полагат текущи и финални тестове. При резултат на финалния тест над 60%, курсиста получава сертификат според Общата европейска езикова рамка за владеене на езика на съответното ниво.

Благодарни сме на нашите клиенти, че периодично попълват анкети, защото се интересуваме от тяхното мнение и желаем по-пълно да отговорим на нуждите им.

*Хорариумът за езици различни от английски може да варира, като цената на общия курс е съобразена с това.

*"Групата" се състои от 8 до 10 души. При маломерна група, т.е. при група от курсисти, които са по-малко от 8 броят на часовете се определя според участниците в групата.