Школа "Интензив"
Пет ползи от онлайн ученето

Пет ползи от онлайн ученето

Виртуалното пространство е място, където прекарваме доста време, най-често за удоволствие и развлечение. Там обаче може да направим нещо полезно за себе си, като например да научим език. Днес Ви даваме пет причини, за да опитате онлайн обучение, ако все още не сте.

  1. Комфорт – Учейки онлайн Вие ще избегнете дългото седене в неудобен стол, а после да имате проблеми с кръста, например. Няма да чакате транспорт при минусови температури през зимата с риск да се разболеете или да се потите в летните горещини, за да стигнете до мястото, където трябва да се проведе Вашия курс. Всичко това просто, защото може да си стоите вкъщи и да изберете удобен фотьойл и  температурата на помещението да е  подходящата за сезона. Въпреки това не се отпускайте прекалено много, за да не изпаднете в другата крайност и вместо да създадете комфорт, който да Ви стимулира да учите, да се демотивирате.  От друга страна, дори ида Ви се наложи да пътувате, няма да пропуснете урок, защото интернет има навсякъде по света.
  2. Гъвкавост – Това е полза, която се отнася не само до графика на уроците Ви, но и до материала. Може да учите, когато и колкото пъти седмично пожелаете, а материята е съобразена с интересите и нуждите Ви. На каратно казано, Вие определяте ритъма на учене.
  3. Икономичност – С онлайн курс, който обикновено струва дори и по-малко от офлайн такъв, спестявате средства за транспорт и/ или паркинг. Икономисвате и времето си – един учебен час Ви отнема точно 45 минути, защото не губите време в пътуване и чакане.
  4. Ще получите сертификат – Онлайн курсовете са не по-малко престижни от тези очи в очи. Обучаващата Ви институция ще Ви издаде сертификат, който ще има същата стойност и валидност, каквато и ако сте посещавали класически курс на обучение.
  5. Запазвате предимствата на класическата форма на обучение – Точно това предимство е нещо, за което можем да гарантираме само при нас в Intenzivno.com. Работите с преподавател на живо, използвате хартиен учебник, имате пред себе си дъска. Използвате познати методи, но подобрени чрез средствата на модерните технологии. Не е за пренебрегване и човешкия фактор, който вдъхва живот на часовете. Учителят присъства, защото живата връзка с обучаващия се е важна, но той се