Школа "Интензив"
Хелоуин … развихрете въображението си!

Хелоуин … развихрете въображението си!

Освен повод да хапнем сладкиши, да се съберем с приятели на чаша червено вино Хелоун в  последните години се превърна в повод да изпробваме креативността си. Ето защо ние Ви провокираме с няколко идеи, които не само са лесни, но и са изключително икономични и екологични.recicle-ideas-for-halloween.jpg

1. Всеки от нас има счупен чадър от онези от магазинчета „Всичко за 1 лв.“. Ако все още не сте го хвърлили той може да влезе в употреба и да се превърне в прекрасен костюм на прилеп Вас или Вашето дете.

2. Изпечете си призрачни пастели. Да, не е ли супер необичайно. Ако имате деца, знаете как от пастелите, купени вчера вече са останали малки парченца. Не ги изхвърляйте, а ги изпечете в силиконови формички за Хелоуин.

3. Венец за Хелоуин от непотребни торбички – за да сме в цветовата гама на празника, разбира се, е за предпочитане да използвате оранжеви и черни найлонови торбички, но и всички останали цветове са подходящо, просто ги съчетайте по креативен начин.

4. Всяко дете ще се забавлява да направи прилеп от стара картонена кутия за яйца.

5. Ако предпочитате да хапвате тиква вместо да я превъщате във фенер, но все пак искате да имате подходяща украса за празника можете да използвате стари буркани, които да оцветите и изрисувате така че да заприличат на тиквени фенери … красиво нали!