Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Public speaking club – out of the box

Public speaking club – out of the box

18-05-2018

В последното си издание за тази учебна година „Public speaking club“ излиза „Out of the box“. Срещата ще се състои на 26 май /събота/ традиционно от 10:00-11:30 часа. И този път е необходимо да потвърдите участието си с обаждане на телефон 066 805 009, имейл  на office@intenziv.com или на място - в офиса на Школа ИНТЕНЗИВ до 17:30 ч. на 23 май включително. Приликите с предишните издания на нашата работилница спират до тук, защото майското й издание ще е наистина „Извън кутията“ – в буквален и в преносен смисъл.

Всъщност Коджи Дагет, тюторът  на клуба, „вади“ редовно членовете на „Public speaking club“  от рамката с различни технички и игри, чрез които те преодоляват себе си и едновременно с това се преоткриват като едни добри оратори по теми, които пряко ги засягат.

Последният пример за това беше играта с картите Dixit, с чиято помощ участниците в „Public speaking club“  на 21 април дефинираха разликата между тема и заглавие на своите речи. Мислиха абстрактно, но същевременно търсеха конкретни връзки между своите познания в дадена област и тези на публиката, за да получат „най-доброто от двата свята“, с което да напарват своето изложение достатъчно компетентно, интересно и ангажиращо за хората пред, която ще говорят.

Във финалното си издание работилницата за говорене пред публика на Школа ИНТЕНЗИВ е подготвила предизвикателство към тези, които ще се включат в нея. Излизане извън рамките на познатото и очакваното, или поглед към познатото, но през различен ъгъл.  Какво означава това – ами ЕЛАТЕ и ще разберете! Входът е свободен! Само не забравяйте да потвърдите участие!