Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / I can do it - регламент и информация за състезанието

I can do it - регламент и информация за състезанието

30-03-2022

Регламент на състезанието по английски език “I can do it” 2022

Дванадесето издание

Характер на състезанието:              „I can do it“ е състезание по английски език за ученици от I до VII клас.
За учениците от I клас тестът се състои от задача за оцветяване, намиране на изображение по зададени инструкции от диктор, записване на съгласен или гласен звук в началото или средата на кратка дума. За учениците от  II до VII клас се състои от два компонента: Reading comprehension (четене с разбиране) и Use of English (граматически задачи)

Дата и място на провеждане:        16.04.2021 г. /събота/ в сградата на НУ „Васил Левски“ Габрово на ул. Христо Смирненски №27

Начален час по класове:                  9:30 ч. – I, II, III и VII клас

                                                            11:00 ч. – IV, V и VI клас

Забележка: Необходимо е учениците да са в двора на НУ „Васил Левски“ Габрово 30 мин. по-рано и не по късно от 10 минути преди началото на състезанието. Децата от първи клас е нужно да носят цветни моливи.

Времетраене:                        за I клас – 40 мин.    

за II, III, IV, V, и VII – 60 минути

Такса:              Таксата за състезанието е 18 лв. на участник, платил предварително в офиса на Школа ИНТЕНЗИВ на ул. „Янтра“ 2 всеки работен ден от 9:00-17:30 ч. до 14.04.2022 /четвъртък/. При заплащане в деня на състезанието таксата е 20 лв. на участник. Всеки участник е нужно да има попълнена „Декларация за съгласие - Заявление за участие“ за ползване на лични данни и правене на снимки. Ако детето е придружено от родител или настойник декларацията може да се попълни на място, в противен случай се носи от участника попълнена от законен представител в деня на състезанието. Декларацията ще намерите в ТОЗИ ЛИНК.

Записване за участие:           1) Може да стане лично от родител на ученик – като изтегли „Декларация за съгласие - Заявление за участие“ попълни я и я изпрати на имейл: office@intenziv.com. Молим Ви да изписвате имената на детето с големи печатни букви, ако тази част от декларацията се попълва на ръка.

2) Чрез определено от всяко училище свое отговорно лице (учител), който ще събере данните на желаещите: три имена и клас. Той ще осъществи и попълването на приложената таблица формат Excel . Същата е необходимо да се изпрати на имейл office@intenziv.com до 12.04 /вторник/, включително.  Всеки ученик е нужно да има попълнена „Декларация за съгласие - Заявление за участие“ за ползване на лични данни и правене на снимки. Декларацията се носи от ученика в деня на състезанието. При възможност, събраните предварително декларации, могат да се донесат предварително в офиса на Школа ИНТЕНЗИВ.

Заедно със списъка на децата е необходимо да се изпрати и лицето за контакт: име, телефон и имейл.

Резултати и информация: Актуална информация за състезанието ще бъде публикувана на официалната Фейсбук страница на състезанието I Can Do It  - The English Language Competition

Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени отново на  официалната Фейсбук страница на състезанието I Can Do It  - The English Language Competition  до седем работни дни, считано от деня на състезанието - 16.04.2022 г.

Награждаване: За учениците представили се най-добре и заели първите три места от всяка възрастова група са предвидени грамоти и материални награди. Организаторите ще се свържат с призьорите за получаване на наградите.

За въпроси и допълнителна информация тел. 0879 277 345 – Ирена Георгиева