Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Хелоуин призьори

Хелоуин призьори

Екипът на школа Интензив приготви красиво илюстрирани адаптирани книги на английски език за призьорите от конкурса „Хелоун селфи“. Креативните участниците обаче затрудниха журито, което трябваше да избере най-добре маскирания от тях.

Интересна черно-бяла визия избра Тодор Николов, чиято оригинална идея да включи коте в същите цветове, придаде неповторимост на селфито, което ни изпрати. Както самият той сподели, малкото животинче е искало сериозно убеждаване, за да участва, но усилията определено са си заслужавали. Тръпки побиха и тримата члена на журито от почти професионално направения зомби грима на Александър Пашанков, а със сполучливите си превъплъщения на вещици, двете млади дами Наталия Ковачева и Михаела Стаматова прибавиха много чар и магия към конкурсния дух. Няма как да пропуснем да не отбележим и впечатляващата визия на вампир и прилеп, която Дияна Стоянова публикува в профила на школа Интензив във Фейсбук и добре ни изплаши по хелоуински.

След дълго заседаване Конникът без глава, Дракула и Кървавата Мери стигнаха до Соломоновото решение всички участници да получат книга и сертификат. Журито и екипът на школа Интензив се надяват те да развихрят въображението и ентусиазма си и в следващите наши предизвикателства. Това е покана и към всички Вас, които не успяхте да се включите в този наш конкурс, но сте също толкова творчески настроени и имате състезателен дух.

Повече снимки може да видите ТУК