Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Ученици от Школа Интензив взеха участие в Четвъртото национално състезание по английски език „ Longman Competition”

Ученици от Школа Интензив взеха участие в Четвъртото национално състезание по английски език „ Longman Competition”

Школа Интензив подари участие на свои ученици във вътрешноучилищния кръг на Четвъртото национално състезание по английски език “Longman Competition”. „На последния ни годишен концерт през 2016 г. обещах нашите курсисти да имат възможност да участват в повече езикови състезания. В тази връзка “Longman Competition” е едно от новите интелектуални предизвикателства, които им предлагаме“, каза управителят на школата Анелия Атанасова преди началото на състезанието. „Пожелавам на всички успех и съм убедена, че ще дадат максимума от себе си“, допълни тя.

Състезанието по английски език се проведе на 21 януари (събота) в сградата на Школа Интензив, а в него се включиха  дванадесет ученика в нива Firstwords, Spingboard и Quickmarch от категория  PTE Young Learnes, както и във второ, трето и четвърто ниво от категория PTE General.

До 24 февруари ще стане известно как са се справили участниците.  Всички те ще получат сертификат от организаторите. Постигналите най-висок резултат от всяко ниво на РТЕ ще имат право да се явят на националния кръг на състезанието, който ще се проведен на 18 март 2017 г. в шест изпитни центъра в страната.