Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Сертификати на Кеймбридж за курсистите на Школа ИНТЕНЗИВ

Сертификати на Кеймбридж за курсистите на Школа ИНТЕНЗИВ

27-08-2020

Курсисти на Школа ИНТЕНЗИВ успешно положиха изпити за престижните сертификати за владеене на английски език на университета Кеймбридж. Резултатите показаха блестящо представяне на Георги Михайлов, Мартин Копчев и Владимир Григоров на C1 Advanced, и на Александър Христов на В2 First. Езиковата подготовка и подготовката за формата на изпита момчетата проведоха изцяло в школа интензив, а техен преподавател е Златина Милчева.

За втора поредна година, благодарение на доброто партньорство с Maximum Exam Centre, Школа ИНТЕНЗИВ има възможност да предложи на своите курсисти, както и на всички желаещи от Габрово и областта, да се явят на YLE (Starter, Movers, Flyers),  KET, PET, В2 First и C1 Advanced тук, в града на избрана дата от изпитния календар.

Сертификатите за владеене на английски език на Кеймбридж са международно признати и нямат давност за удостоверяване на нивото на владеене на език. C1 Advanced и В2 First могат да се използват при кандидатстване за работа или студентски обменни програми за обучение в Европейския съюз и редица държави извън него. Също така могат да се използват за кандидатстване в чуждестранни университети до две календарни години след като изпитът е издържан успешно. 

YLE (Starter, Movers, Flyers), KET и PET са предназначени за ученици от първи до осми клас. Притежанието на тези сертификати дава на кандидатите увереност в знанията и спокойствие при явяването на всяко следващо ниво, а това е гаранция за по-добри резултати.