Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Победителят от томболата за Mini Nine Pro е известен

Победителят от томболата за Mini Nine Pro е известен

12-10-2017

Николай Василев се казва победителят в томболата за самобалансиращия се скутер Mini Nine Pro. Името му беше изтеглено на живо на 5 октомври в 16:15 часа от Мирослава Петрова, която учи английски език в групата на г-жа Калина Попова. На тегленето присъстваха курсисти от Школа ИНТЕНЗИВ, които имаха занятия по това време.

Николай е на 8 г. и е във втори клас. До скоро е живял във Великобритания заедно с родителите си. Учил е в английско училище, като в Школа ИНТЕНЗИВ дойде, за да продължи и развива уменията си по езика. Допълнителен стимул за него е била и възможността да стане собственик на модерното устройство за предвижване в градски условия Mini Nine Pro. „Той беше убеден, че ще спечели. Въпреки, че му обяснихме, какви са му шансовете при разиграването на една томбола, той беше напълно сигурен, че ще спечели“, сподели  Невена Василева, майка на щастливия Ники.  

Самобалансиращият се скутер Mini Nine Pro беше наградата в томбола, която Школа ИНТЕНЗИВ организира по повод 20 години от създаването си. В нея участваха всички ученици, които се записаха за индивидуално или групово обучение през учебната 2017-2018 г.

Честито на късметлията! Благодарим на Ники и семейството му, както и на Всички Вас, които и тази година избрахте Школа ИНТЕНЗИВ, за да учим заедно!