Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Нова учебна година година-нови възможности

Нова учебна година година-нови възможности

Доверете се за на Школа ИНТЕНЗИВ и тази учебна година и се подготвяйте с нас по различни чужди езици и/ или придобивайте нови компютърни умения.

Септември е вече тук. Учете с Школа ИНТЕНЗИВ ще Ви предложим качеството, на което сте свикнали, но и още нещо – 10% отстъпка ползвате за записване за групово обучение до 21 септември, както и участие в томболата за Mini Nine Pro, възможности да показвате какво знаете на различни езикови състезания, работилници по разговорен английски и много други.  

През 2017 година школа Интензив празнува  20 годишен юбилей! Успешно стигнахме до тук и продължаваме благодарение на Вас, нашите клиенти, приятели и партньори. Благодарим Ви за доверието!

Започваме 21-вата учебна година и предлагаме изучаване на много чужди езици и компютърна подготовка (изберете своя курс от тук), които може да учите тук на място или в онлайн платформата ни Intenzivno.com (изберете своя курс от тук)

Независимо от възрастта и ниво Ви на знания, ще отговорим на нуждите Ви.

Курсисти и родители ще се възползват от още по-обогатена и осъвременена ни Онлайн платформа за управление на учебния процес.

Заповядайте! Очакваме Ви всеки ден от 9:00 до 17:30 ч. в офиса на ул. „Янтра“2., за информация тел. 066 805 009