Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Една наистина различна учебна година приключи успешно

Една наистина различна учебна година приключи успешно

03-07-2020

Всяка учебна година е интересна, динамична и различна за курсистите от Школа ИНТЕНЗИВ. Това е факт, доказан във времето. Още повече този принцип важи за приключилата преди броени дни учебна 2019 – 2020 година.

Независимо от създалите се обстоятелства, които ни принудиха да останем вкъщи и да учим по нестандартен начин, ние успяхме да осигурим качествена среда за ефективно обучение на нашите курсисти. Благодарение на онлайн платформа, с която разполагаме и в която успешно провеждаме езиково обучение вече девет години, те пълноценно проведоха и завършиха своите езикови курсове. Някои от тях дори се подготвиха за явяване на сертификати FCE и CAE на Кеймбридж.

Във виртуалната стая влязоха и родителите, за да проследят откритите уроци, които проведохме за всички групи.

Доказателство за успешния учебен процес, качеството на работата и професионализма на преподавателите е обратната връзка, която получихме от родители, присъствали на онлайн откритите уроци. Споделяме ги с Вас.

Здравейте на всички от екипа на школа "Интензив",

Родител съм на курсист от Вашата школа. Искам да изкажа моите благодарности към Вас, за работата, отношението, търпението и усилията  към учениците.

Вчера (03.06.2020 г.) присъствах на открит урок в онлайн платформата на Школа ИНТЕНЗИВ с г-жа Калина Попова  и нейните възпитаници от ниво В2. Казвам огромно БЛАГОДАРЯ на г-жа Попова за нейния ентусиазъм, отделеност към децата. Тя с лекота преодолява рамката учител-ученик. Децата с удоволствие участват в часовете.     

Г-жо  Попова,

Искам да Ви пожелая да бъдете жива, здрава и успешна. Бъдете все така искрена, лъчезарна , сърдечна ,подхождаща с разбиране и търпение към всеки един.

Напътствайте вашите ученици, които Ви имат доверие. Учете ги не само на знания, но и как да бъдат наистина щастливи ,когато използват всичко научено.      

 БЛАГОДАРЯ ВИ! 

С уважение:

Петя Пенчева

***

Здравейте, г-жо Попова,

пише Ви майката на Дарислав от група Amazing English 2 бих искала да изразя впечатленията си от открития урок, проведен в онлайн платформата на Школа ИНТЕНЗИВ и от работата Ви като цяло.  Снощи (б.р. 11.06.2020 г) бяхме просто слушатели, но не бих казала, че са ни необходими микрофони, защото  Вие така или иначе ни накарахте да се чувстваме "КАТО ОНЕМЕЛИ, КАКТО СЕ КАЗВА, НИ ОСТАВИХТЕ БЕЗ ДУМИ".  Дори и да имах микрофон, не бих имала сили да отворя уста ...

И така, накратко, искам да кажа своето "ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ"- за Вашите  усилия, за Вашето безкрайно търпение, за Вашия ентусиазъм и любов към работата и децата/които никак не са лесни/, за професионалния Ви подход и умението да търсите всякакви варианти, само и само да постигнете целта, която сте си поставили – да ги научите на нещо, и това е видно - УСПЕЛИ СТЕ !!!!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ - СЪРДЕЧНО Ви благодарим - а и каква по-голяма награда за един преподавател от това да знае, че и отсрещната страна разчита на 100% на него и вярва във възможностите му!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ - БЛАГОДАРИМ ВИ!  БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

11.06.2020г.  Лидия - майка на Дарислав

И ние благодарим на курсистите за отдадеността и усилията, на техните родители за доверието и на всички преподаватели за професионализма и адаптивността.

Хубаво лято и до нови срещи през учебната 2020-2021 г. ! Очакваме Ви!