Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Възпитаници на Школа Интензив с блестящо представяне на FCE

Възпитаници на Школа Интензив с блестящо представяне на FCE

01-10-2018

Александър Попов, Виктория Захариева, Владимир Йовчев, Диан Маринов и Магдалена Петкова се представиха блестящо на First Certificate in English. Макар че, учат при в Школа Интензив от няколко години, за тези млади дами и господа FCE беше първото сериозно предизвикателство. Те го преодоляха със замах, доказателство за което са високите им оценки на изпита.

First Certificate in English е за хора, които ежедневно използват писмен и устен английски на ниво напреднали. Сертификатът, който получават успешно положилите FCE  съответства на ниво B2 от Общата Европейска Езикова Рамка и е широко признат в академичните и бизнес среди по света.

За спецификата на FCE, включващ пет елемента – четене, писане, употреба на езика, слушане и говорене, петимата се подготвяха една учебна година заедно с преподавателя си Петър Димитров. Познанията, нужни за езиковото ниво, което покрива FCE, са комплексни и са натрупани в годините, като до момента с тях е работила основно Десислава Баръмова. Александър, Виктория, Владимир, Диан и Магдалена не смятат да приключат с усъвършенстването на уменията си по английски и се подготвят за покоряването  на следващата си цел – Certificate in Advanced English.

Огромно браво за този категоричен първи успех момичета и момчета и успех в следващото предизвикателство!