Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Хелоуин призьори

Хелоуин призьори

11-11-2016

Екипът на школа Интензив приготви красиво илюстрирани адаптирани книги на английски език за призьорите от конкурса „Хелоун селфи“. Креативните участниците обаче затрудниха журито, което трябваше да избере най-добре маскирания от тях.

Интересна черно-бяла визия избра Тодор Николов, чиято оригинална идея да включи коте в същите цветове, придаде неповторимост на селфито, което ни изпрати. Както самият той сподели, малкото животинче е искало сериозно убеждаване, за да участва, но усилията определено са си заслужавали. Тръпки побиха и тримата члена на журито от почти професионално направения зомби грима на Александър Пашанков, а със сполучливите си превъплъщения на вещици, двете млади дами Наталия Ковачева и Михаела Стаматова прибавиха много чар и магия към конкурсния дух. Няма как да пропуснем да не отбележим и впечатляващата визия на вампир и прилеп, която Дияна Стоянова публикува в профила на школа Интензив във Фейсбук и добре ни изплаши по хелоуински.

След дълго заседаване Конникът без глава, Дракула и Кървавата Мери стигнаха до Соломоновото решение всички участници да получат книга и сертификат. Журито и екипът на школа Интензив се надяват те да развихрят въображението и ентусиазма си и в следващите наши предизвикателства. Това е покана и към всички Вас, които не успяхте да се включите в този наш конкурс, но сте също толкова творчески настроени и имате състезателен дух.

Повече снимки може да видите ТУК