Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Първият уебинар на английски език в Intenzivno.com е факт

Първият уебинар на английски език в Intenzivno.com е факт

03-02-2017

Вижте видеото от уебинара ТУК

 

Първият уебинар на английски език в платформата за онлайн обучение Intenzivno.com на Школа Интензив е вече факт. “How do women communicate in a man’s world?” привлече интереса на повече от 50 души. Всички, които се записаха за събитието ще могат да го изгледат на запис от личните си профили в Intenzivno.com. Със задоволство отбелязваме, че сред присъстващите бяха и няколко господа, което показва, че темата се е интересна не само за дамите.

Опирайки се на богатия си опит в корпоративния свят,  лекторките Мариела Петрова и Силвия Кис-Томашевска споделиха техники за справяне със ситуации, в които е необходима ползотворна комуникация. Те дадоха практически съвети как да направим така, че да бъдем чути, разбрани и в крайна сметка да доведем дадена задача до положителен финал, а това от своя страна да ни донесе желаното удовлетворение. Чрез примера на три силни жени -Маргарет Тачър, Опра Уинфри и Уенди Кларк, бяха представени три начина на цялостно поведение и комуникация, с които се олицетворява всяка от тях. В “Physiologist corner ” Ася Младенова, третият лектор в уебинара, обърна внимание на различните роли, които се налага да изпълнява съвременната жена.

За ефективността и пълноценността на уебинара допринесе и активността на участниците, които с коментари адекватно допълваха лекторите и отговаряха на поставените им въпроси.

Екипът на Школа Интензив изказва благодарност към всички Вас, които отделихте от времето си и станахте част от “How do women communicate in a man’s world?” - първият от серията уебинари „We share for leaders“. Оценяваме положителната обратна връзка, която ни дава увереност, че сме на прав път. Тези, които не успяха да се включат ще имат възможност да го направят следващия път.

До нови срещи!