Школа "Интензив"
Актуално
Начало / Актуално / Изключителен успех за учениците от Школа Интензив на Longman Competition

Изключителен успех за учениците от Школа Интензив на Longman Competition

21-03-2017

Петима от общо дванадесетте участника от Школа Интензив, явили се на училищния кръг на Четвъртото национално състезание по английски език Longman Competition, се пребориха за правото да покажат знанията си и на национално ниво!

Гергна Чевикова – 4 кл., Никола Сийчанов – 4 кл., Симеон Иванов – 6 кл., Владимир Йовчев – 9 кл. и Дориан Мънчев – 10 кл. спечелиха правото да защитават името на  Школа Интензив във втория етап от престижното състезание, който се проведе на 18 март 2017 г. във Велико Търново.

Школа Интензив за първа година е част от мрежата училища, в които се провежда първия етап от Longman Competition. Включването му в нашия календар на събитията е част от инициативата по повод 20 години от създаването на Школа Интензив да се увеличат възможностите на нашите възпитаници да показват знания на все повече такива форуми.

Благодарим на отличилите се за това, че потвърдиха високото качество на обучението в Школа Интензив. Благодарим и на останалите седем, чиито високи резултати също са доказателство за добрата им подготовка.  Вярваме във Вас и знаем, че това са поредните, но не и последните Ви покорени върхове.